0_Infopako.PortalParalajmërime

MIA Paralajmërime – MKD (PLT)

21 qershor 2020

21 qershor 2020

Shkup- Sekretari organizativ i BDI-së, Artan Grubi do të mbajë konferencë për shtyp. (Sheshi Skënderbeu në Shkup/11:30)

Shtip/Kriva Pallankë – Kryetari i LSDM-së, Zoran Zaev dhe sekretari i përgjithshëm i partisë, Ljupçpo Nikollovski do të kontrollojnë punët ndërtimore në rrugën e shpejtë Shtip-Krupishte dhe në rrugën Kriva Pallankë – Rankovc. (Deklarata për mediumet: Qarkorja Tre çezmat, dalja nga Shtipi drejt aksit të ri në drejtim të Koçanit/11:30 dhe 2 kilometra para Kriva Pallankës/13:30)

Shkup – Konferencë për shtyp e Antonjo Milloshoskit nga VMRO-DPMNE. (Qendra e VMRO-DPMNE-së për komunikime në Pallatin dr.Hristo Ttarçev, Sheshi VMRO nr1/10:30)

__________________________________________________________________________

***MIA njofton për vendin dhe kohën e ngjarjeve dhe nuk ndërmerr për obligim të rinjoftojë nëse ka ndryshime në afatet e paralajmëruara kohore***

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close