Paralajmërime

MIA Paralajmërime MKD (PLT)

4 qershor 2020 

4 qershor 2020 

Shkup – Zëvendëskryeministri për Çështje Evropiane, Bujar Osmani, ministri i Shëndetësisë Venko Filipçe dhe euroambasadori Samuel Zhbogar do të mbajnë konferencë shtypi me të cilën do ta shënojnë dërgesën e tetë pajisjeve të ngelura për ventilim mekanik dhe njësi të ndryshme të mbrojtjes personale nga mbështetja e BE-së për vendin për luftën kundër KOVID-19. (Para Sekretariatit për Çështje Evropiane/13:00)

Shkup – Konferencë shtypi e kryetarit të Komisionit Rregullator për Energjetikë (KRRE) Marko Bislimoski.

Kumanovë – Drejtori i NP për Rrugë shtetërore Zoran Kitanov do të bëjë ekspertizë në rikonstruimin e rrugës shtetërore A2, aksi Kumanovë-Stracin (Faza 2). (deklaratë për mediat përballë pompës së benzinës “Viena Petrol” në aksin nga Kumanova drejt Stracinit/11:00)

Shkup – Konferencë shtypi e kryetarit të Qytetit të Shkupit, Petre Shilegov. (Kopshti Zooligjik/12:00)

Gostivar – Kryetari i Gostivarit, Arben Taravari do të vizitojë SHF Bashkimi për të promovuar investimet e realizuara në këtë shkollë, ku në ora 11:00, do të mbajë mbledhje Shtabi ndërkomunal i krizës – Gostivar.

Tetovë – Kryetari i PDSH-së, Menduh Thaçi do të mbajë konferencë për shtyp ku do të flasë për ngjarjet e fundit. (Shërbimi për Informim, PDSH11:00)

________________________________________________________________________

***MIA njofton për vendin dhe kohën e ngjarjeve dhe nuk ndërmerr për obligim të rinjoftojë nëse ka ndryshime në afatet e paralajmëruara kohore***

Back to top button
Close
Close