Paralajmërime

MIA Paralajmërime MKD (PLT)

Shkup – Kryetari i Qytetit të Shkupit, Petre Shilegov do të mbajë konferencë për shtyp. (SHFK “Zhivko Brajkovski”-Butel, prapa ndërtesës së Komunës/12:00)

2 qershor 2020

Shkup – Kryetari i Qytetit të Shkupit, Petre Shilegov do të mbajë konferencë për shtyp. (SHFK “Zhivko Brajkovski”-Butel, prapa ndërtesës së Komunës/12:00)

Shkup – Përfaqësuesi i BDI-së dhe Sekretar shtetëror në ministrinë për Shoqëri
Informative dhe Administratë, Adem Avziu do të mbajë Konferencë për shtyp. (selia e BDI-së/12:00)

Shkup – Shoqata për inovacione sociale “ARNO” onllajn do t’i shpallë fituesit e garës “Ide të gjelbra” 2020. (15:00)

Shkup – Dy koncerte në kuadër të programit ndërkombëtar Cross Shtream. (online përmes Fejsbuk, YouTube dhe platformës Zoom/21:00)

__________________________________________________________________________

***MIA njofton për vendin dhe kohën e ngjarjeve dhe nuk ndërmerr për obligim të rinjoftojë nëse ka ndryshime në afatet e paralajmëruara kohore***

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close