Paralajmërime

MIA paralajmërime MKD (PLT)

25 shkurt 2021

25 shkurt 2021 

Shkup – Kuvendi i Republikës së Maqedonisë së Veriut do të mbajë seancën e 35-të. (Salla e madhe/11:00)

Shkup – Seancë e Komisionit kuvendor për financim dhe buxhet. (Salla “Boris Trajkovski”/12:00)

Shkup – Komisioni ligjdhënës-juridik do t’i mbajë seancat 42, 40, 31, 45 dhe 47.  (Salla 6/14:00/14:10)

Shkup – Kryetari i Kuvendit, Talat Xhaferi, do të mbajë takim joformal me përfaqësues së mediave, në të cilin do të bisedohet për aktivitetet aktuale dhe të ardhshme të Kuvendit. (Salla e Komisionit kushtetues/10:00)

Shkup – Ministri i Ekonomisë Kreshnik Bekteshi do të mbajë fjalim në “Bursën e pestë turistike vendore” të organizuar nga Asociacioni kombëtar për turizëm hyrës.  (hotel “Limak” Shkup (Rr. “Jordan Mijallkov” 31/10:00, deklarata për media/10:45)

Shkup – Ministri i Shëndetësisë Venko Filipçe do ta vizitojë Poliklinikën Bukuresht me rastin e donacionit të Bankës Stopanska për Shtëpinë e Shëndetit në Shkup.  (9:00, deklarata për media pas vizitës)

Kumanovë – Zëvendësministri i Arsimit dhe Shkencës Arafat Shabani do të marrë pjesë në takim konsultues me përfaqësues të kompanive, vetëqeverisjeve lokale dhe shkollave të mesme profesionale të Kumanovës.  (Ndërtesa e ish organizatave shoqërore-politike, deklarata për media/12:00)

Shkup – Ministri i Transportit dhe Lidhjeve Bllagoj Boçvarski dhe kryetari i Komunës së Gjorçe Petrovit, Aleksandar Naumovski do të ndajnë vendime për legalizim.  (Shtëpia e Kulturës  në Komunën e Gjorçe Petrovit, deklarata për media/10:15

Shkup – Konferencë rajonale “Qytetari në vend të parë” në organizim të Institutit për Politikë Evropiane.  (https://zoom.us/j/94033027138/10:00)

Shkup- Konferencë për media e Aleancës për Shqiptarët dhe Alternativa. (Sheshi Skënderbe – Shkup/12:15)

Shkup – Orkestra e Filarmonisë do ta mbajë koncertin e titulluar “Betoveni:Ridefinimi” ku si solist do të interpretojë violinisti Jonijan Ilijas Kadesha  (Shqipëri/Greqi).

Shkup – Shtëpia botuese “SHKUPI” do të mbajë konferencë për shtyp.. (tek Komuna e Çairit/lokalet për shoqata joqeveritare/12:00)

_____________________________________________________________________________________

***MIA njofton për vendin dhe kohën e ngjarjeve dhe nuk ndërmerr për obligim të rinjoftojë nëse ka ndryshime në afatet e paralajmëruara kohore*

Back to top button
Close
Close