Paralajmërime

MIA paralajmërime MKD (PLT)

26 janar 2021

26 janar 2021

Shkup- Kuvendi i Republikës së Maqedonisë së Veriut do ta mbajë seancën e 32-të. (Salla e madhe/12:00)

Shkup – Seancë e Komisionit kuvendor për financim dhe buxhet. (Salla “Boris Trajkovski”/10:00)

Shkup – Seancë e Komisionit kuvendor për kulturë. (Salla “Boris Trajkovski”/11:00)

Shkup – Seancë e Komisionit kuvendor për bujqësi, pylltari dhe ekonomi të ujërave. (Salla “Boris Trajkovski”/12:00)

Shkup – Seancë e Komisionit Ligjdhënës-juridik. (Salla 6/13:00)

Shkup – Seancë e Komisionit kuvendor për arsim, shkencë dhe sport. (Salla “Boris Trajkovski”/14:00)

Shkup – Kryetari i Kuvendit, Talat Xhaferi do të mbajë takim me ambasadorin holandez, Dirk Jan Kop. (Kabineti i vjetër/10:00)

Shkup- Kryetari i Kuvendit, Talat Xhaferi do të mbajë takim me Jasim bin Hamad Al- Tani, u.d në ambasadën e Shtetit të Katarit. (Kabineti i vjetër/11:00)

Shkup – Kryetari i Këshillit kombëtar për eurointegrime, Aleksandar Nikolloski do të mbajë takim me Sirill Bomgartner, ambasador i Republikës së Francës. (Salla e Qeverisë/11:00)

Shkup- Ministrja e Arsimit dhe Shkencës, Milla Carovska do të takohet me organizatat qytetare në lidhje me draft- konceptin e propozuar. (Klubi i deputetëve, deklarata në ora 12:00)

Shkup – Kryetari i Qytetit të Shkupit, Petre Shilegov dhe kryetari i Komunës së Çairit, Visar Ganiu do të mbajnë konferencë shtypi. (QT Mavrovasja/12:00)

Shkup- Konferencë “Vizioni për tranzicion energjetik 2040” në kudër të projektit “‘Zhvillim i programit për implementimin e Strategjisë kombëtare për zhvillim të energjetikës” të financuar nga Ambasada britanike në Shkup përmes Fondit për menaxhim të mirë (GGF). Në platformën onlajn ZOOM/11:00 përmes linkut https://us02web.zoom.us/j/84890523214  ose përmes faqes së Fejsbukut në Qendrën për menaxhim me ndryshimet)

Shkup – Forumi rinor i arsimit do të mbajë prezantim onlajn për konstatimet e hulumtimit “Status kuoja rinore – 10 vjet stagnim: Hulumtime për kapitalin social rinor”. (https://us02web.zoom.us/j/85470183808/12:00)

Shkup – Instituti i Trashëgimisë kulturore dhe shpirtërore të shqiptarëve në bashkëpunim me organizatën joqeveritare “ACTA NON VERBA” do t’i promovojnë kujtimet e të mbijetuarës së Holokaustit Shela Altarac, e cila u deportua nga Maqedonia për në Treblinka. (Hapësirat e ITSHKSH/11:00)

_____________________________________________

***MIA njofton për vendin dhe kohën e ngjarjeve dhe nuk ndërmerr për obligim të rinjoftojë nëse ka ndryshime në afatet e paralajmëruara kohore***

Back to top button
Close
Close