Paralajmërime

MIA Paralajmërime – MKD (PLT)

22 shtator 2020

Shkup – Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut, Talat Xhaferi do të realizojë takim me sekretaren e përgjithshme të Këshillit rajonal për bashkëpunim Majlinda Bregu. (Kuvendi i RMV, kabineti i vjetër/10:00)

Shkup – Kuvendi i Republikës së Maqedonisë së Veriut do ta mbajë seancën e 13-të. (Salla e madhe/11:00)

Bruksel – Zëvendëskryetari i Qeverisë i obliguar për Çështje Evropiane, Nikolla Dimitrov, do të qëndrojë për vizitë pune në Bruksel.

Shkup – Drejtori i Fondit për Inovacion dhe Zhvillim Teknologjik, Jovan Despotovski do t’i prezentojë projektet e zgjedhura në thirrjen publike Startapo 2 dedikuar mbështetjes së kompanive startap. (Teraca e Muzeut për Art Bashkëkohor/19:00)

Kumanovë – Drejtori i Sekretariatit CEFTA, Emir Gjikiq, drejtori i Bashkësisë Transportuese të BE-së, Matej Zakonjeshk dhe sekretarja e përgjithshme e Këshillit për bashkëpunim rajonal, Majlinda Bregu do ta vizitojnë vendkalimin kufitar Tabanoc. (VK Tabanoc/12:00, deklarata për mediat)

Shkup – Bisedë onlajn në temën “Të rinjtë, drogat dhe muzia” në organizim të HOPS – Opsione për jetë të shëndetshme Shkup. (Faqja e Fejsbukut të HOPS/19:00)

__________________________________________________________________

**MIA njofton për vendin dhe kohën e ngjarjeve dhe nuk ndërmerr për obligim të rinjoftojë nëse ka ndryshime në afatet e paralajmëruara kohore*

Back to top button
Close
Close