Paralajmërime

MIA Paralajmërime MKD

Shkup - Seancë e Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut. (Salla e Madhe/12:00) Shkup - Takim i kryetarit të Kuvendit, Talat Xhaferi me shefin e Delegacionit të BE-së David Geer. (Kabineti i vjetër/15:00)

21 shtator 2020

Shkup – Seancë e Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut. (Salla e Madhe/12:00)

Shkup – Takim i kryetarit të Kuvendit, Talat Xhaferi me shefin e Delegacionit të BE-së David Geer. (Kabineti i vjetër/15:00)

Shkup – Presidenti Pendarovski do të pranojë letrat kredenciale të ambasadorëve të rinj të Sllovenisë dhe BE-së.

– ora 11:00 – dorëzimi i letrave kredenciale nga ana e Millan Predanit, ambasador i ri i Republikës së Sllovenisë në Republikën e Maqedonisë së Veriut. (kameramanët dhe fotoreporterët në Vilën Vodno në orën 10:30)

– ora 12:00 – dorëzimi i letrave kredenciale nga ana e Dejvid Gerit, ambasador i ri i Bashkimit Evropian në Republikën e Maqedonisë së Veriut. (kameramanët dhe fotoreporterët në Vilën Vodono në orën 11:30)

Video materialet dhe fotografitë nga dorëzimi i letrave kredenciale do t’u shpërndahen mediave nga ana e pres shërbimit të Kabinetit menjëherë pas përfundimit të ngjarjeve.

Shkup – Takim pune të ministrit të Punëve të jashtme, Bujar Osmani dhe Sekretares së përgjithshme të Këshillit rajonal për bashkëpunim, Majlinda Bregu. (MPJ/10:30, deklarata/11:15)

Shkup – Takim pune të ministrit të Ekonomisë, Kreshnik Bekteshi me menaxhmentin e TAV Maqedoni. (Ministria e Ekonomisë/11.00, deklarata para hyrjes së ministrisë/11:30)

Shkup – Takim pune të drejtori të Agjencisë për Ushqim dhe Veterinari, Zoran Atanasov me përfaqësuesit e Ministrisë së Punëve të Brendshme, Bashkësisë së njësive të vetëqeverisjes lokale – BNJVL, Qytetit të shkupit, Komunës së Shuto Orizarës dhe Federatës së kuajve të Maqedonisë. (agjencia për ushqim dhe veterinari/10:30, inserte/11:15, deklarata/11:30)

Shkup – Pres konferencë e kryetarit të Qytetit të Shkupit Petre Shilegovit. (salla për takime afër Kabinetit të Kryetarit/11:00) 

Shkup – Onlajn prezantim të raportit për IKT industri në organizim të MASIT (10:00-12:00)

Shkup – Konferencë për shtyp e zëdhënësit të VMRO-DPMNE-së Naum Stoilkovski dhe deputetit Zllatko Penkov. (Qendra për komunikime e VMRO-DPMNE-së/11:00)

Shkup – Jove Kekenovski si bartës i listës në NJZ nr.2 nga Koalicioni “Asnjëherë veriore, vetëm Maqedoni” do të japë deklaratë për mediumet. (Para ndërtesës së Prokurorisë Themelore Publike-Shkup/11:00)

___________________________________________________________________________________

**MIA njofton për vendin dhe kohën e ngjarjeve dhe nuk ndërmerr për obligim të rinjoftojë nëse ka ndryshime në afatet e paralajmëruara kohore*

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close