Paralajmërime

MIA paralajmërime MKD (PLT)

16 shtator 2020

16 shtator 2020

Athinë – Kryeministri Zoran Zaev e vazhdon vizitën e punës në Greqi.

Shkup- Takim i zëvendëskryeministrit të parë dhe ministër për sistem politik dhe marrëdhënie ndërmjet bashkësive, Artan Grubi me Besnik Tahirin, zëvendëskryeministër i parë në Republikën e Kosovës. (Kabineti i zëvendëskryeministrit të parë/13:00/fotoreporterë dhe kameramanë), konferencë për shtyp (para hyrjes kryesore në Qeveri/13:35)

Shkup – Konferencë për shtyp e ministrit të Financave, Fatmir Besimi. (Ministria e Financave/11:00, mediat të mbërrijë jo më vonë se 10:45)

Shkup – Konferencë për shtyp e NLB Bank dhe Bankës Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim (BERZH) me rastin e nënshkrimit zyrtar të marrëveshjes për dy linjat kreditore. (Galeria NLB, Drejtoria e NLB Bank, “Nëna Tereza” nr. 1/12:00)

Shkup- Konferencë shtypi e Koalicionit Aleanca për Shqiptarët dhe Alternativa (para ndërtesës së komunës së Butelit/13:00)

Shkup – Forumi civil buxhetor për vitin 2021 me titull “Komuniteti im. “Vizioni im”. (Parku i Qytetit, në lëndinën përballë kazermave të Qytetit të Shkupit/11:00)

Shkup – Karvani i gjelbër i CIVIL vazhdon në Shkup me info stendën në Çarshinë e Vjetër të Shkupit me mundësinë që qytetarët të shkëmbejnë përvoja dhe qëndrime me ekipin e CIVIL dhe në të njëjtën kohë do të mund të marrin pjesë në video anketën: “Pse e gjelbër? “Thuaj mendimin tënd me zë të lartë”. (Sheshi Skënderbeu/12:00)

Shkup – Panel diskutim me temë: “Ndikimi i pandemisë KOVID-19 në shëndetin mendor të
qytetarët”, një ngjarje e organizuar nga Shoqata për shëndetin mendor “Mislla”, ndërsa i mbështetur nga Civika Mobilitas në kuadër të projektit Aksioni për mbështetjen e shëndetit mendor. (onlajn, në platformën ZOOM dhe drejtpërdrejt, duke klikuar në linkun https://us02web.zoom.us/j/86974677284?pwd=dTJEdk9HVnpjNnV0RElNTmNuTEJ4QT09)

Shkup – Edicioni i 23-të i Festivalit të Filmit në Shkup përfundon me shfaqjen e filmit britanik “Fani Laj” (2019) dhe kryeveprën kulte të Felinit “Tetë e gjysmë”. (Kinoteka/19:00 dhe 21:30)

_______________________________________________________________

**MIA njofton për vendin dhe kohën e ngjarjeve dhe nuk ndërmerr për obligim të rinjoftojë nëse ka ndryshime në afatet e paralajmëruara kohore*

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close