0_Infopako.PortalParalajmërime

MIA Paralajmërime – MKD (PLT)

1 mars 2020

1 mars 2020

Shkup – Konferencë për media e zëdhënësit të Shtabit Qendror Zgjedhor të Bashkimit Demokratik për Integrim (BDI), Bujar Osmani. (selia e BDI-së në Shkup/11:00)

Tetovë – Partia Demokratike Shqiptare (PDSH)do të mbajë takim me strukturat dhe banorët. (para Sh.F” Kirili dhe Metodi”/18:00)

Shkup – Konferencë për shtyp e zëdhënësit të VMRO-DPMNE-së. Naum Stoillkovski. (Qendra për Komunikime e VMRO-DPMNE-së/11:00)

___________________________________________________________________________

***MIA njofton për vendin dhe kohën e ngjarjeve dhe nuk ndërmerr për obligim të rinjoftojë nëse ka ndryshime në afatet e paralajmëruara kohore***

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close