Paralajmërime

MIA Paralajmërime – MKD (PLT)

24 janar 2020

24 janar 2020

Shkup – Kryetari i Këshillit Evropian, Sharl Mishel do të qëndrojë për vizitë pune në vend:

-arritja në Kabinetin e presidentit Stevo Pendarovski.  (19:00-19:05, ekipet e gazetarëve më së voni në orën 18.30)

-takim sy më sy i presidentit Pendarovski me kryetarin e Këshillit Evropian, Mishell. (19:05-19:45)

-konferencë e përbashkët për shtyp e presidentit Pendarovski me kryetarin e Këshillit Evropian, Mishell. (19:45-20:10)

Shkup – Kuvendi i Republikës së Maqedonisë së Veriut do ta mbajë seancën e 126-të. (salla „Maqedonia“/11:00)

Shkup – Seancë e Komisionit kuvendor për Mbrojtje dhe Siguri. (salla 10/11:00)

Shkup – Seancë e Komisionit kuvendor për Transport, Lidhje dhe Ekologji. (salla 4/11:00)

Shkup – Seancë e Komisionit të Përhershëm Anketues për Mbrojtjen e Lirive dhe të Drejtave të Qytetarit. (salla “Boris Trajkovski”/11:00)

Shkup – Seancë e Komisionit kuvendor Ligjvënës-Juridik. (salla 10/11:15)

Shkup – Komisioni i përhershëm anketues për mbrojtje dhe të drejtat e qytetarëve organizon debat publik “Problemet e të kthyerve nga vendet e Bashkimit Evropian në pajtim me marrëveshjet për riatdhesim”  (salla „Boris Trajkovski“/11:00)

Shkup – Presidenti Stevo Pendarovski do ta hapë simpoziumin “Roli i arsimit në paqen globale dhe zhvillimin e qëndrueshëm” në të cilin do të marrë pjesë edhe lideri i LSDM-së, Zoran Zaev. (hapësirat  e  Amfiteatrit 1 të Universitetit FON, bul. „Kiro Gligorov“ nr. 5/10:30)

Shkup – Zëvendëskryeministrja për Çështje Ekonomike Milla Carovska dhe drejtoresha e Drejtorisë për të Ardhura Publike Sanja Llukarevska do ta vizitojnë kompaninë “Dauti Komerc” në Komunën e Sarajit.  (rr. 1723 nr.20/13:30)

Shkup – Zëvendësministri i Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor, Jani Makraduli dhe kryetari i Qytetit të Shkupit, Petre Shilegov do ta vizitojnë shkollën e mesme “Nikolla Karev”. (10:30)

Shkup – Nënshkrimi i Memorandumit për Bashkëpunim mes Agjencisë për Siguri Kombëtare, e përfaqësuar nga drejtori Viktor Dimovski dhe Universitetit “Shën Cirili dhe Metodi”. (hapësirat e UCM/13:00)

Gradsko – Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Ekonomisë së Ujërave me karvanin informues IPARD për Masën 3 në takim me qytetarët në Gradsko dhe rrethinë. (Bodrumi i verës “Stobi”/11:00)

Shkup – Instituti i Demokracisë “Sociatas Civilis” – Shkup organizon mëngjes brifingu në të cilin do të prezantohen gjetjet nga monitorimi i Komisionit Shtetëror për Parandalimin e Korrupsionit. (“Javna Soba”, rruga Divizioni i 50-të. numër 22/10:00)

Shkup – Fondi për Inovacione dhe Zhvillim Teknologjik do ta prezantojë thirrjen e tretë publike për financimin e projekteve hulumtuese në shkollat fillore dhe të mesme “Sfidë për hulumtues të rinj 3” i cili zbatohet në bashkëpunim me MASH-in. (hapësirat e FIZHT-së, QTQ, kati 1/10:00)

Shkup – Këshilli i Agjencisë për Shërbime Mediatike Audio dhe Audiovizuele do ta mbajë seancën e dytë publike. (ASHMAA, salla e konferencave, kati 2/15:00, dhe seancën e katërt/15:15)

Shkup –  Konferencën për shtyp e deputetit Syrija Rashidi. (salla për pres konferenca/11:15).

Shkup – Forumi Rinor – Alternativa do të mbajë
konferencë për media. (selia qendrore e Alternativës, Q.T Mavrovasja/11:00)

__________________________________________________________________________________

***MIA njofton për vendin dhe kohën e ngjarjeve dhe nuk ndërmerr për obligim të rinjoftojë nëse ka ndryshime në afatet e paralajmëruara kohore***

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close