0_Infopako.PortalInfopakoParalajmërime

MIA Paralajmërime – MKD

22 qershor 2020

25 qershor

Shkup – Zëvendëskryeministrja e obliguar për Çështje Ekonomike, Milla Carovska, zëvendësministri i Punës dhe Politikës Sociale, Gjonul Bajraktar dhe zëvendës ministrja plotësuese, Sanela Shkrijel, do të bëjnë inspektim në rinovimin e hapësirave në shtëpinë për fëmijë “11 Tetori”, pas çka do të japin deklarata për media. (rr. “Vasil Gjorgov” nr. 25 në afërsi të Agjencisë për punësim/10/00)

Shkup – Zëvendëskryeministrja e obliguar për Çështje Ekonomike, Milla Carovska dhe drejtori i Drejtorisë për zona zhvillimore teknologjike-industriale, Aleksandar Mlladenovski do të bëjnë inspektim në punët përfundimtare të pajisimit të kapacitetit prodhues të kompanisë gjermane “Gereshajmer”, pas çka do të japin deklarata për mediat (ZZHTI Shkup 2/13:00)

Prilep – Ministri i Punëve të Brendsme, Naqe Çulev, në kuadër të aktiviteteve të tij punuese, do ta vizitojë Sektorin e punëve të brendshme në Prilep dhe do të realiuzojë takim pune me udhëheqësinë e SPB Prilep, pas çka do të japë deklaratë për mediat. (para ndërtesës së SPB – Prilep/11:30)

Kavadar – Ministri i Bujqësisë, pylltarisë dhe Ekonomisë së Ujërave, Trajan Dimkovski, do të japë deklaratë për media (h.”Vila Bela”/12:30)

Shkup – Pres konferencë e Lidhjes së Odave ekonomike të Maqedonisë, ku do të nënshkruhet marrëveshje me Sindikatën policore të Maqedonisë së Veriut – Shkup (para LOEM/11:00)

ZGJEDHJE PARLAMENTARE 2020

Tetovë – Koalicioni Aleanca për Shqiptarët dhe AlternAtiva do ta mbajë konvencën promovuese për kandidatët për deputetë në zgjedhjet parlamentare 2020. (sheshi “Iliria”/20:00)

_________________________________________

***MIA njofton për vendin dhe kohën e ngjarjeve dhe nuk ndërmerr për obligim të rinjoftojë nëse ka ndryshime në afatet e paralajmëruara kohore***

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close