ParalajmërimeUncategorized

MIA Paralajmërime MKD

6 qershor 2020

Shkup – Partia punëtore MORO do të mbajë konferencë shtypi. (Para godinës së Qeverisë së RMV, përballë stacionit të autobusëve/12:00)

________________________________________________________________________

***MIA njofton për vendin dhe kohën e ngjarjeve dhe nuk ndërmerr për obligim të rinjoftojë nëse ka ndryshime në afatet e paralajmëruara kohore***

Back to top button
Close
Close