0_Infopako.PortalParalajmërimeServise informuese

MIA Paralajmërime MKD

3 qershor 2020

3 qershor 2020

Shtip – Zëvendëskryetari i Qeverisë i obliguar për Çështje Evropiane Bujar Osmani në rolin e kryekoordinatorit të shtabeve të krizave të njësive të vetëqeverisjeve lokale për mbrojtje nga KOVID-19 do të takohet me përfaqësuesit e Shtabit lokal të krizave në përbërje të zgjeruar. (11:00, deklaratë për mediat pas takimit/12:00)

Gjevgjeli – Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Ekonomisë së Ujërave, Trajan Dimkovski dhe Kryetari i Komunës së Gjevgjelisë Sasho Pockov do të kenë deklarata në lidhje me aktivitetet ndërtimore në Digën Konsko-s. (Para ndërtesës komunale të Komunës së Gjevgjelisë /11:30)

Shkup – Zëvendësministri i Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor, Jani Makraduli dhe Kryetari i Qytetit të Shkupit, Petre Shilegov do mbajnë konferencë për shtyp. (Para objektit të Automakedonia, rr. “SHën Cirili dhe Metodi”/12:00)

Shkup – Konferencë shtypi e Sindikatës së Pavarur akademike. (Pllatoja para Përmendores para godinës së Qeverisë/13:00)

________________________________________________________________________

***MIA njofton për vendin dhe kohën e ngjarjeve dhe nuk ndërmerr për obligim të rinjoftojë nëse ka ndryshime në afatet e paralajmëruara kohore***

 

Back to top button
Close
Close