InfopakoParalajmërime

MIA Paralajmërime – MKD

Shkup - Seancë e Këshillit për Siguri të Republikës së Maqedonisë së Veriut. (Kabineti i presidentit "Vila Vodno"/12:00, ekipet e mediumeve të cilat do ta ndjekin deklaratën e presidentit, pas përfundimit të seancës së këshillit të Sigurimit të arrijnë në orën 13:00)

30 maj 2020

Shkup – Seancë e Këshillit për Siguri të Republikës së Maqedonisë së Veriut. (Kabineti i presidentit “Vila Vodno”/12:00, ekipet e mediumeve të cilat do ta ndjekin deklaratën e presidentit, pas përfundimit të seancës së këshillit të Sigurimit të arrijnë në orën 13:00)

Shkup – Konferencë për shtyp e kryetarit të Qytetit të Shkupit, Petre Shilegov dhe kryetarit të Komunës së Karposhit, Stefan Bogoev. (para këndit inkluziv për fëmijë, rr. “Veselin Maslesha”, pas marketit “Fortuna”/11:00)

__________________________________________________________________________

***MIA njofton për vendin dhe kohën e ngjarjeve dhe nuk ndërmerr për obligim të rinjoftojë nëse ka ndryshime në afatet e paralajmëruara kohore***

Back to top button
Close
Close