Paralajmërime

MIA Paralajmërime – MKD

Shkup - Kryetari i komunës së Karsposhit, Stefan Bogoev dhe kryetari i Qytetit të Shkupit, Petre Shilegov për vizitë në terren të bashkësisë urbane karposh 2. (rr."Veselin Maslesha"-pas marketit Fortuna), deklarata 12:00

26 maj 2020

Shkup – Kryetari i komunës së Karsposhit, Stefan Bogoev dhe kryetari i Qytetit të Shkupit, Petre Shilegov për vizitë në terren të bashkësisë urbane karposh 2. (rr.”Veselin Maslesha”-pas marketit Fortuna), deklarata 12:00

______________________________________

***MIA njofton për vendin dhe kohën e ngjarjeve dhe nuk ndërmerr për obligim të rinjoftojë nëse ka ndryshime në afatet e paralajmëruara kohore***

Back to top button
Close
Close