Paralajmërime

MIA Paralajmërime – MKD

23 maj 2020

23 maj 2020

Shkup – Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Ekonomisë së Ujërave, Trajan Dimkovski, bashkë me kryetarin e Komunës së Koçanit, Nikollço Iliev, do të japin deklarata në lidhje me fazën përfundimtare të mbjelljes së orizit, çmimit blerës dhe ujitjes së hapësirave të orizit. (në rrethin e kompanisë Danivo SHPKNJP, Koçan/12:00)

Shkup – Konferencë për media e Sindikatës së Policisë në Maqedoni. (para Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut/12:00)

_________________________________________________________________________

***MIA njofton për vendin dhe kohën e ngjarjeve dhe nuk ndërmerr për obligim të rinjoftojë nëse ka ndryshime në afatet e paralajmëruara kohore***

Back to top button
Close
Close