Paralajmërime

MIA Paralajmërime – MKD 

Shkup - Ambasadori i Delegacionit të BE-së në RMV, Samuel Zhbogar do të marrë pjesë në konferencën akademike ndërkombëtare të 15-të me temë "Ndryshimet klimatike; Sfidat dhe ndërtimi i qëndrueshmërisë". (Platforma onlajn Webex/10:00)

21 maj 2020

Shkup – Ambasadori i Delegacionit të BE-së në RMV, Samuel Zhbogar do të marrë pjesë në konferencën akademike ndërkombëtare të 15-të me temë “Ndryshimet klimatike; Sfidat dhe ndërtimi i qëndrueshmërisë”. (Platforma onlajn Webex/10:00)

Tetovë- Kryetari i PDSH-së, Menduh Thaçi do të mbajë konferencë për shtyp ku do të flasë për ngjarjet e fundit. (Selia e partisë/11:00)

Shkup – Asociacioni i Romëve për Gra dhe të Rinj “Luludi”, do të mbajë ligjëratë onlajn me temë “OJQ në kushte të krizës”. (Platforma Zoom/16:00)

________________________________________________________________________________

***MIA njofton për vendin dhe kohën e ngjarjeve dhe nuk ndërmerr për obligim të rinjoftojë nëse ka ndryshime në afatet e paralajmëruara kohore***

Back to top button
Close
Close