Paralajmërime

MIA Paralajmërime – MKD

Shkup – Seancë e Komisionit kuvendor për sistem politik dhe marrëdhënie midis bashkësive. (kuvendi I RMV, salla “Boris Trajkovski”11:00)

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close