Paralajmërime

MIA Paralajmërime – MKD

Shkup – Onlajn takim i Grupeve drejtuese të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut dhe Parlamentit suedez. (11:00-13:30)

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close