Paralajmërime

MIA Paralajmërime MKD

Shkup – Komisioni kuvendor për system politik dhe marrëdhënie mes bashkësive do t’I mbajë mbledhjen e 22-të dhe të 23-të. (Salla “Boris Trajkovski”/10:00/11:00)

Back to top button
Close
Close