Paralajmërime

MIA Paralajmërime – MKD

Shkup – Zëvendëskryeministri i obliguar për çështje evropiane Nikolla Dimitrov dhe shefi i Delegacionit të BE-së në Maqedoninë e Veriut, ambasadori Dejvid Gir do ta vizitojnë zyrën e Eko Posta shfrytëzues I projektit BEpërRezistencë. (Parkingu pas Sallës universale, afër hapësirave të Eko Postës, deklarata për mediat/ 9:45)

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close