Paralajmërime

MIA Paralajmërime – MKD

Shkup – Seancë e Komisionit kuvendor për çështje të rregullores, mandatit dhe imunitetit. (Salla 6/10:00)

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close