Paralajmërime

MIA Paralajmërime MKD

9 mars 2021

Shkup – Kuvendi i Republikës së Maqedonisë së Veriut do t’i mbajë seancën e  26, 20, 25, 29 dhe 34. (Salla e Madhe/11:00/11:15/11:30/11:45/12:00)

Shkup – Komisioni kuvendor për sistem politik dhe marrëdhënieve midis bashkësive do t’i mbajë dy seanca të 16 dhe 15-të. (Salla “Boris Trajkovski”/11:00/11:30)

Shkup – Seancë e Komisionit Ligjdhënës-juridik (Salla 6/11:00)

Shkup – Seancë e Komisionit për mbikëqyrje mbi zbatimin e masave për ndjekjen e komunikimeve. (Salla 6/13:00)

Shkup – Deputetja Maja Moraçanin do të realizojë takim me Zhan – Mari Kambaseres, kryetar i Seksionit për çështje evropiane dhe ndërkombëtare në kuadër të Këshillit ekonomiko-social dhe për mjedis jetësor të Francës dhe Adrian Labon, këshilltar diplomatik i Këshillit. (Kuvendi i RMV-së, salla e Strugës/11:00)

Shkup – Ministrja e Arsimit dhe Shkencës Milla Carovska do të marrë pjesë në takim konsultativ me përfaqësues të kompanive, vetëqeverisjes lokale dhe shkollave të mesme profesionale. (Komuna Ilinden, Shtëpia  e Kulturës, deklarata për media/10:00)

Shkup – Ministria e Drejtësisë organizon debat publik onlajn për Projektligjin për procedurë penale. (https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_1ykqMTVJT6yNIcRrfSRFUw/13:00)

 Shkup – Sekretari i përgjithshëm i KKRMV Sait Saiti dhe sekretarja e KKQSH Suzana T. Paunovska do ta hapin qendrën për ndihmë të parë në hapësirat e reja dhe të adaptuara. (rr.11 Tetori nr.40/10:30)

Shkup – Konferencë shtypi e deputetit të partisë E majta, Borisllav Kërmov.  (Salla kuvendore e konferencave për shtyp/11:30)

 

_______________________________________________________________

 

Back to top button
Close
Close