0_Infopako.PortalParalajmërime

MIA Paralajmërime – MKD

1 mars 2020

1 mars 2020

Shkup – Konferencë për media e Bashkimit Demokratik për Integrim (BDI) në të cilën do të prononcohet zëdhënësi i Shtabit Qendror Zgjedhor të partisë, Bujar Osmani. (selia e BDI-së në Shkup/11:00)

Tetovë – Partia Demokratike Shqiptare (PDSH)do të mbajë takim me strukturat dhe banorët. (para Sh.F” Kirili dhe Metodi”/18:00)

___________________________________________________________________________

***MIA njofton për vendin dhe kohën e ngjarjeve dhe nuk ndërmerr për obligim të rinjoftojë nëse ka ndryshime në afatet e paralajmëruara kohore***

Back to top button
Close
Close