Paralajmërime

MIA Paralajmërime – MKD

29 shkurt 2020

29 shkurt 2020

Prilep – Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Ekonomisë së Ujërave, Trajko Dimkovski dhe drejtori i Inspektoratit Shtetëror të Bujqësisë, Zoran Shapuriq për vizitë në Kombinatin e Duhanit Prilep. (deklarata për mediet në sallën e Kombinatit të Duhanit/11:00)

Shkup – Seancë e Komisionit Shtetëror për Parandalim të Korrupsionit. (Hapësirat e KSHPK-së/10:00)

Shkup – Konferencë për media e Sindikatës së Pavarur për Arsim dhe Shkencë (SPASH) me rastin e Asamblesë së dytë vjetore të SPASH. (h.”Kontinental”/13:30)

Shkup – Debat shkencor për librat e sociologjisë dhe Arsimit Qytetar për shkolla të mesme në organizim të Institutit të Sociologjisë në Fakultetin Filozofik – Shkup dhe Shoqatës së Sociologëve. (Salla solemne e Fakultetit Filozofik/11:00)

Shkup – Unioni Qytetar Demokratik dhe Shoqata “qytetarë të lirë” do ta publikojnë koalicionin e tyre për zgjedhjet e ardhshme parlamentare. (h.”Hilton”/11:00)

Shkup – Konferencë për media e Aksionit Qytetar për Maqedoninë – Dil dhe voto! – zgjedhje parlamentare në të cilën do ta prezantojë projektin “Dil dhe voto!” (“Kultura e votimit personal”). (Qendra për dizajn dhe informacione – Dhoma publike/17:00)

Shkup – Partia Demokratike Shqiptare do të mbajë tubim me banorët në Studeniçan. (“restorant “Gurri”/19:30)

Back to top button
Close
Close