Paralajmërime

MIA Paralajmërime – MKD

Shkup - Kryetari i Qeverisë të Republikës së Maqedonisë të Veriut Oliver Spasovski dhe ministri i Shëndetësisë Venko Filipçe do të mbajnë konferencë për media "Niveli sekondar dhe tercial në shëndetësi". (Qeveria e RMV/salla solemne/10:00)

28 shkurt 2020

Shkup – Kryetari i Qeverisë të Republikës së Maqedonisë të Veriut Oliver Spasovski dhe ministri i Shëndetësisë Venko Filipçe do të mbajnë konferencë për media “Niveli sekondar dhe tercial në shëndetësi”. (Qeveria e RMV/salla solemne/10:00)

Kumanovë – Zëvendësja e kryetarit të Qeverisë e angazhuar për çështje ekonomike dhe koordinim me dikasteret ekonomik, Mila Carovska, ministrin e Investimeve të Huaja Elvin Hasan, zëvendësministrja teknike e Punës dhe Politikës Sociale Sanela Shkrijel dhe drejtoresha e Drejtorisë së të Ardhurave Publike Sanja Lukarevska do ta vizitojnë kompaninë “Bosut”. (rr. “Revolucioni popullor” nr.350/10:00, deklaratë për media/10:30-10:45)

Shkup – Zëvendësministri i Punëve të Jashtme Andrej Zhernovski do të mbajë konferencë për mediat në të cilën do ta promovojë internet faqen e MPJ-së (MPJ/12:30)

Shkup- Zëvendësministrja e Financave, Shiret Elezi do të mbajë konferencë shtypi nga sfera e financave dhe ekonomisë. (Selia e BDI-së në Çair/11:00)

Shkup – Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Ekonomisë së Ujërave Trajan Dimkovski, kryetari i komunës së Gjorçe Petrovit, Aleksandar Naumovski dhe drejtori i Agjencisë për mbështetje financiare në bujqësi dhe zhvillimin rural, Nikollçe Bbaovski do të vizitojnë punët ndërtimore në rrethrrotullimin në fshatin Vollkovë. (F.Vollkovë, lokacioni ku ndërtohet rrethrrotullimi, deklarata për media/11:00)

Shkup – Kryetari i Komisionit Rregullator për Energjetikë dhe Shërbime të Ujit, Marko Bislimovski do të mbajë konferencë për mediat. (KRE, kati 6/11:30)

Shkup – Seancë publike me rastin ankesës së të akuzuarit Bojan Jovanovski për heqjen e masës paraburgim. (Gjykata e Apelit/11:30)

Shkup – Qendra për transfer të teknologjive dhe inovacioneve INOFEIT, pranë Fakultetit për elektroteknikë dhe teknologji informatike në Shkup, do të mbajë prezantim publik në projektet e realizuara në kuadër të programit studentor Innovations in Smart Anything Everywhere INNO SAE. (Hapësirat e INOFEIT/11:00)

Shkup – Komiteti nacional i Këshillit ndërkombëtar për përmendore dhe lokalitete – IKOMOS do ta mbajë seancën e 38 të Kuvendit të Komitetit dhe zgjedhjen e funksionarëve dhe anëtarëve të trupave punues të Komitetit me mandat 2020-2023. (Çarshia e vjetër e Shkupit, Muzeu i Maqedonisë, kino salla/11:30)

Shkup – Këshilli i Fondacionit “Atanas Bliznakof” do të mbajë konferencë për media. (Rektorati i Universiteti “Sh. Cirili dhe Metodi”/10:00)

Shkup – Prezantim i serisë së re të aparateve për trajtim me simulim revolucionar me funksionim magnetik organizon Elmed SHPK Shkup i cili është përfaqësues i përgjithshëm i markës Iskra Medikal nga Sllovenia. (h. “Aleksandar Pallas”/10:30) 

Shkup – Festivali Mozaik nën moton “Të bashkuar jemi më të fuqishëm”. (QS “Boris Trajkovski”/20:00)

_____________________________________________________________________________________

***MIA njofton për vendin dhe kohën e ngjarjeve dhe nuk ndërmerr për obligim të rinjoftojë nëse ka ndryshime në afatet e paralajmëruara kohore***

Back to top button
Close
Close