Paralajmërime

MIA Paralajmërime MKD

Tetovë - Mbledhje e Kryesisë qendrore të Partisë Demokratike Shqiptare (PDSH). (Selia e PDSH-së/11:00)

22 shkurt 2020

Shkup – Ministri i Ekonomisë, Kreshnik Bekteshi do të mbajë konferencë për shtyp. (Selia e BDI-së në Çair/11:00)

Tetovë – Mbledhje e Kryesisë qendrore të Partisë Demokratike Shqiptare (PDSH). (Selia e PDSH-së/11:00)

______________________________________________________________________________

***MIA njofton për vendin dhe kohën e ngjarjeve dhe nuk ndërmerr për obligim të rinjoftojë nëse ka ndryshime në afatet e paralajmëruara kohore***

Back to top button
Close
Close