Paralajmërime

MIA Paralajmërime – MKD

19 shkurt 2020

19 shkurt 2020

Madrid – Ministri i Punëve të Jashtme, Nikolla Dimitrov do të qëndrojë për vizitë pune në Mbretërinë e Spanjës.

Shkup – Kryeministri Oliver Spasovski bashkë me zëvendëskryeministren e Çështjeve Ekonomike Milla Carovska do të kenë fjalim në shënimin e 98-vjetorit të punës së Odës Ekonomike të Maqedonisë. (Oda Ekonomike e Maqedonisë, salla 4, kati  5/10:30)

Shkup – Zëvendëskryeministrja për Çështje Ekonomike, Milla Carovska, zëvendësministrja e Punës dhe Politikës Sociale, Sanella Shkrijel dhe kryetari i Komunës së Gjorçe Petrov, Aleksandar Naumovski do të kontrollojnë punimet në aktivitetet ndërtimore për ndërtimin e kopshtit të fëmijëve në Vollkovë. (rruga „49“ – Vollkovë/12:30)

Shkup – Ministri i Ekonomisë Kreshnik Bekteshi do të marrë pjesë dhe do të ketë fjalim në nënshkrimin e Marrëveshjes për partneritet publiko-privat sipas modelit ESKO ndërmjet komunave Makedonska Kamenicë dhe Çeshinovë Obleshevë si shfrytëzues dhe kompanisë Telekomi i Maqedonisë SHA- Shkup.  (Ministria e Ekonomisë, salla në katin 1/11:00)

Shkup – Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Ekonomisë së Ujërave, Trajan Dimkovski do të ketë takim në punëtorinë rajonale për Shkëmbim të informatave dhe praktikave të mira në menaxhimin ilegal me pyjet. (h.”Holidej In”/9:00)

Shkup – Konferencë për shtyp e Odës së Kontabilistëve të Maqedonisë. (Lidhja e Odave Ekonomike të Maqedonisë/11:00)

Shkup – Prezantim i hulumtimit “Zakonet evropiane për pagesë”, i zbatuar nga kompania EOS. (h.”Aleksandar Pallas”/13:00)

Shkup – Ambasada e parë e fëmijëve në botë “Megjashi” do ta prezantojë Raportin vjetor për punën e SOS telefonit për fëmijë dhe të rinj për periudhën dhjetor 2018 – nëntor 2019. (Public Room – Kid’s Room/10:30)

______________________________________________________________________________

***MIA njofton për vendin dhe kohën e ngjarjeve dhe nuk ndërmerr për obligim të rinjoftojë nëse ka ndryshime në afatet e paralajmëruara kohore***

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close