Paralajmërime

MIA Paralajmërime – MKD

Shkup - Ministri i Ekonomisë, Kreshnik Bekteshi do të drejtohet në Panairin e kompanive nga komuna e Sarajit, në organizim të fondacionit Albiz. (restoranti "Korabi", Saraj/10:30)

25 janar 2020

Shkup – Ministri i Ekonomisë, Kreshnik Bekteshi do të drejtohet në Panairin e kompanive nga komuna e Sarajit, në organizim të fondacionit Albiz. (restoranti “Korabi”, Saraj/10:30)

Shkup – Karvani i llogaridhënies së funksionarëve të BDI-së, vazhdon në Komunën e Studeniçanit.
13:30 – vizitë në Batincë.
15:00 – Inspektim i punëve për objektin shkollorë në Lubosh.
15:30 – 16:30 -Vizitë dy objekteve afariste në Studeniçan
16:45 – 17:45– Vizitë në fshatin Moranë.
18:00 -Takim (debat) me qytetarë te restorant “Konaku” – Studeniçan.

Shkup – Ambasada e Malit të zi në Republikën e Maqedonisë së Veriut në bashkëpunim me komunën Herceg Novi dhe Organizata turistike e Herceg Novit organizuan parakalim solemn me rastin e manifestimit “Karvani i 51-të i festës së mimozave”. (parakalimi do të zhvillohet në lëvizjen nga Muzeu i Qytetit të Shkupit pas rr. “Maqedonia” deri në sheshin “Maqedonia”/13:00)

Tetovë – Konferencë për shtyp e partisë PDSH. (selia e partisë/11:00)

__________________________________________________________________________________

***MIA njofton për vendin dhe kohën e ngjarjeve dhe nuk ndërmerr për obligim të rinjoftojë nëse ka ndryshime në afatet e paralajmëruara kohore***

Back to top button
Close
Close