Paralajmërime

MIA Paralajmërime MKD

19 janar 2020

19 janar 2020

Koçan – Kryetari i Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut, Oliver Spasovski, me rastin e festës së madje ortodokse Uji i Bekuar do të marrë pjesë në aktin e hedhjes së kryqit në lumin e Koçanit. (Parku i Qytetit/11.30)

Shkup – Zëvendëskryetarja e Qeverisë dhe ministre e Mbrojtjes, Radmilla Shekerinska, ministrja e Financave, Nina Angellovska dhe zëvendësministri i Kulturës, Vlladimir Llazovski do të marrin pjesë në aktin e hedhjes së kryqit në lumin Vardar. (ura „Liria“, afër hotelit Holidej In/11:30)

Shkup – Konferencë për shtyp e Sindikatës së Punonjësve të Administratës, Organeve Gjyqësore dhe Shoqatës (AOGJSH) dhe Organizatës Sindikale pranë Ministrisë së Bujqësisë, Pylltarisë dhe Ekonomisë së Ujërave (MBPEK).  (Para MBPEK/13:30)

_____________________________________________________________________________________

***MIA njofton për vendin dhe kohën e ngjarjeve dhe nuk ndërmerr për obligim të rinjoftojë nëse ka ndryshime në afatet e paralajmëruara kohore***

Back to top button
Close
Close