Paralajmërime

MIA Paralajmërime MKD

18 janar 2020

18 janar 2020

Shkup – Ministrja e Financave, Nina Angellovska do të mbajë konferencë shtypi. (Qeveri, media qendra/11:00)

Shkup – Konfederata e organizatave sindikaliste të Maqedonisë do të mbajë konferencë shtypi. (Para hyrjes së Institucionit Geriatrik në Gjorçe Petrov/11:00)

Tetovë – Konferencë shtypi e Forumit Rinor të Aleancës për Shqiptarët. (Reçicë e Vogël – ish Tregu i Kafshëve/12:00)

________________________________________________________________________

***MIA njofton për vendin dhe kohën e ngjarjeve dhe nuk ndërmerr për obligim të rinjoftojë nëse ka ndryshime në afatet e paralajmëruara kohore***

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close