Paralajmërime

MIA Paralajmërime – MKD

16 janar 2020

16 janar 2020

Shkup- Seancë e Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut. (salla “Maqedoni”/12:30)

Shkup- Seancë e Komisionit parlamentar për transport, lidhje dhe ekologji. (salla 6/10:00)

Shkup- Seancë e Komisionit parlamentar për sistem politik dhe marrëdhënie mes bashkësive. (salla 4/11:00).

Shkup- Seancë e Komisionit Ligjvënës- juridik. (salla 4/12:00)

Shkup- Nënshkrim i ndërtimit të dy kilometrave të para të autostradës Shkup- Bllacë mes NP “Rrugë Shtetërore” të përfaqësuar nga drejtori Zoran Kitanov dhe SHA “Granit” të prezantuar nga Drejtori i përgjithshëm Zoran Milkovski. Në ngjarjen do të marrin pjesë edhe zëvendëskryeministri për Çështje Evropiane, Bujar Osmani në rolin e koordinatorit të Qeverisë për projektin Shkup- Bllacë dhe ministri për Transport dhe Lidhje, Goran Sugareski. (Media qendra e Qeverisë, deklaratë për media e zëvendëskryeministrit Osmani dhe ministrit Sugareski/12:00, arritja e ekipit të gazetarëve/11:45)

Shkup- Zëvendës ministrja plotësuese për Punë dhe Politikë Sociale Sanela Shkrijel do të mbajë pres konferencë. (Media qendra e Qeverisë/11:00)

Shkup- Kryetari i komunës së Karposhit, Stefan Bogoev do të ketë fjalim në tryezën e rrumbullakët në temë “Situata, sfida dhe perspektiva për zgjidhjen e problemeve me ajrin e ndotur në Rajonin planor të Shkupit”. (h. “Karposh”/10:00)

_________________________________________________________________________________________

MIA këto tekste i publikon në formën integrale dhe origjinale dhe nuk mban përgjegjësi për përmbajtjen e tyre dhe as për mangësitë eventuale drejtshkrimore apo gabimet e shtypit

 

 

Back to top button
Close
Close