Paralajmërime

MIA Paralajmërime MKD

Shkup – Mbledhje e Komisionit kuvendor për financim dhe buxhet. (Salla “Boris Trajkovski”/12:00)

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close