Paralajmërime

MIA Paralajmërime – MKD

15 dhjetor 2019 (MIA) 

15 dhjetor 2019 (MIA) 

Shkup – Tryezë e rrumbullakët në temën “Mundësi për integrim rajonal të Republikës së Maqedonisë së Veriut në Bashkimin Evropian”. Ngjarjen do ta hapë presidenti i shtetit Stevo Pendarovski. (h.”Hilton”. konferencë për shtyp/11:30, hapja e ngjarjes/12:00)

Shkup – Rilindja Demokratike Kombëtare (RDK) do ta mbajë Kongresin e saj të dytë partiak. (h.”Hillton”/12:00)

-Konferencë për shtyp e kryetarit të RDK-së. (13:30)

-Fillimi i punës së Kongresit. (14:00)

Tetovë – Kuvend Zgjedhor i Rinisë së Degës së Partisë Demokratike të Shqiptarëve – Tetovë. (Salla e Komunës së Tetovës/12:00)

___________________________________________________________________________

***MIA njofton për vendin dhe kohën e ngjarjeve dhe nuk ndërmerr për obligim të rinjoftojë nëse ka ndryshime në afatet e paralajmëruara kohore***

Back to top button
Close
Close