Paralajmërime

MIA paralajmërime- MKD

9 dhjetor 2019

9 dhjetor 2019

Bruksel- Ministri për Punë të Jashtme Nikolla Dimitrov për vizitë pune në Bruksel.

Shkup- Pres konferencë e Shoqatës qytetare “Bohemët” me rastin e Ditës ndërkombëtare për luftë kundër korrupsionit- 9 Dhjetori. (Kafeneja e qytetit “Pelister”/11:00).

Shkup- Ekspozitë grupore “Vizatojmë akt” të autorëve të rinj në kuadër të manifestimit “Valë e re kulturore 2019”. (Qendra sub kulturore “Short bas”/20:30).

_____________________________________________________________

***MIA njofton për vendin dhe kohën e ngjarjeve dhe nuk ndërmerr për obligim të rinjoftojë nëse ka ndryshime në afatet e paralajmëruara kohore***

 

 

 

Back to top button
Close
Close