Paralajmërime

MIA Paralajmërime – MKD

8 dhjetor 2019

8 dhjetor 2019

Shkup- Zëvendëskryeministri i angazhuar për çështje evropiane, Bujar Osmani do të mbajë brifing tematik për sesionin dhe konkluzat e Komisionit të Venecias lidhur me Ligjin për përdorimin e gjuhëve. (Hapësirat e Sekretariatit për çështje evropiane/9:00- arritja e ekipeve të gazetarëve më së voni deri 08:45)

Shkup- Bordi për ndarjen e çmimit shtetëror “Shën Klimenti i Ohrit do të ndajë çmimin shtetëror “Shën Klimenti i Ohrit” për vitin 2019 për mirënjohjen më të lartë në sferën e edukimit, arsimit, kulturës, artit, shëndetësisë, mbrojtjes dhe avancimit të ambientit njerëzor dhe veprimtarinë sociale me interes publik të Republikës së Maqedonisë së Veriut. (Salla e kristaltë e Kuvendit/12:00)

Shkup- Mbrëmje përfundimtare e Festivalit TAKSIRAT. (QS “Boris Trajkovski”)

_____________________________________________________________

***MIA njofton për vendin dhe kohën e ngjarjeve dhe nuk ndërmerr për obligim të rinjoftojë nëse ka ndryshime në afatet e paralajmëruara kohore***

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close