Paralajmërime

MIA Paralajmërime – MKD

7 dhjetor 2019

7 dhjetor 2019

Prilep – Kryeministri Zoran Zaev, ministri i Transportit dhe Lidhjeve Goran Sugareski dhe drejtori i ZZHTI-së Aleksandër Mlladenovski do t’i kontrollojnë punët ndërtimore në hyrje të ZZHTI Prilep. (10:30)

Shkup – Ministrja e Financave Nina Angellovska do t’i vizitojë ekspozuesit në panairin “Bli shtëpi, bli banesë” dhe do të ketë fjalim bashkë me përfaqësuesit e Asociacionit Bankar të RMV-së dhe Odës Ndërtimore pranë Lidhjes së Odave Ekonomike. (Shkupi Siti moll, hyrja nga ana e “Pllej kafe”/12:00)

Shkup – Komuna e Aerodromit organizon aksion për mbjelljen e drunjve, në prani të kryetarit të komunës Zllatko Marin. (Para SHFK “Gjorgjia Pulevski”/ 11:30)

_____________________________________________________________

***MIA njofton për vendin dhe kohën e ngjarjeve dhe nuk ndërmerr për obligim të rinjoftojë nëse ka ndryshime në afatet e paralajmëruara kohore***

Back to top button
Close
Close