Paralajmërime

MIA paralajmërime MKD

31 janar 2021

31 janar 2021

Shkup- Konferencë shtypi e sekretarit të përgjithshëm të Lidhjes Demokratike, Zoran Dimitrievski. (Selia e LD-së, rr. “Stale Popov” nr.9/4/12:00)

__________________________________________________________________________________

***MIA njofton për vendin dhe kohën e ngjarjeve dhe nuk ndërmerr për obligim të rinjoftojë nëse ka ndryshime në afatet e paralajmëruara kohore***

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close