Paralajmërime

MIA paralajmërime MKD

Shkup, 6 prill 2020

Shkup, 6 prill 2020

Shkup- Ministri për Punë të Jashtme dhe Tregti i Hungarisë, Peter Sijarto në vizitë pune në RMV në takime me shefin e diplomacisë, Nikolla Dimitrov si dhe përfaqësues të lartë të vendit. (MPJ)

-Dimitrov dhe Sijarto do të mbajnë konferencë shtypi. (linku për ndjekjen drejtpërdrejtë të konferencës së shtypit: https://www.youtube.com/watch?v=4I2BCPu2Ct0/ 10:25)

Shkup- Në organizim të Fakultetit për siguri dhe këndit amerikan në Shkup me rastin e Ditës së NATO-s dhe anëtarësimit të plotë në Aleancë do të mbahet debat onlajn  në temë “Anëtarësimi në NATO- Kërcënimet globale dhe rreziqet: sfida dhe mundësi”: (11:00/skopje@americancornersnmk.org)

Tetovë- Kryetari i PDSH-së, Menduh Thaçi bashkë me Komisionin për shëndetësi do të mbajnë konferencë shtypi. (Selia e PDSH-së/11:00)

___________________________________________

***MIA njofton për vendin dhe kohën e ngjarjeve dhe nuk ndërmerr për obligim të rinjoftojë nëse ka ndryshime në afatet e paralajmëruara kohore***

 

 

Back to top button
Close
Close