Paralajmërime

MIA Paralajmërime – MKD

Shkup - Seancë e Komisionit të përhershëm anketues për mbrojtjen e lirive dhe të drejtave të qytetarit. (salla 6/11:00) Shkup - Konferencë për shtyp e ministrit të Punëve të Brendshme, Oliver Spasovski. (onlajn në linqet në vijim - në gjuhën maqedonase: https://youtu.be/d0i3slqFNdI и на албански јазик: https://youtu.be/6V-WfUDCmSM  /11:00)

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close