Paralajmërime

MIA Paralajmërime – MKD

Shkup - Seancë e Këshillit për siguri. ("Vila Vodno"/11:00, deklarata të presidentit/12:15) Shkup - Fjalim i kryetarit të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut, Talat Xhaferi nga takimi i punës për deputetë: Hyrje në rol dhe funksion të klubit për çështje dhe politika rinore. (h. "Holidej In"/09:30)

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close