Paralajmërime

MIA Paralajmërime – MKD

Shkup - Seancë e Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut. (Salla e madhe/11:00) Shkup - Seancë e Komisionit kuvendor për çështje të zgjedhjeve dhe emërimeve. (salla "Boris Trajkovski"/10:00)

Back to top button
Close
Close