Paralajmërime

MIA Paralajmërime MKD

Shkup - Kryetari i Kuvendit, Talat Xhaferi, do të mbajë takim joformal me përfaqësues të mediave, ku do të bisedohet për aktivitetet rrjedhëse dhe të ardhshme të Kuvendit. (Salla 4/10:00)

Back to top button
Close
Close