Paralajmërime

MIA Paralajmërime – MKD

Shkup - Kryetari i Qeverisë së Replikës së Maqedonisë së Veriut, Zoran Zaev dhe ministrja e Arsimit dhe Shkencës Mila Carovska, të shoqëruar nga kryetari i Komunës së Karposhit, Stefan Bogoev do të kenë fjalim me rastin e ditës së parë shkollore. (SHF "Jan Amos Komenski"-Karposh/09:00)

Back to top button
Close
Close