Paralajmërime

MIA Paralajmërime MKD

Ohër - Presidenti i Republikës së Maqedonisë së Veriut, Stevo Pendarovski dhe Presidenti i Republikës së Sllovenisë, Borut Pahor do të marrin pjesë në një stërvitje demonstruese të Forcave Speciale të Ushtrisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut në Kampin e Stërvitjes në Ujë - Ohër. (11:30, hapur për ekipet e mediave)

Back to top button
Close
Close