Paralajmërime

MIA Paralajmërime MKD

Shkup - Mbledhje e Këshillit për siguri të Republikës së Maqedonisë së Veriut ku do të marrin pjesë presidenti i RMV-së, Stevo Pendarovski, drejtori i Agjencisë për zbulim, Erolld Musliu, drejtori i Agjencisë për siguri nacionale, Viktor Dimovski, drejtori i Agjencisë operative-teknike (AOT), Zoran Angellovski dhe shefi i Shtatmadhorisë së Armatës së RMV-së, gjeneral-nënkoloneli, Vasko Gjurçinovski. (Vila Vodno, kabineti i presidentit/12:00, pas përfundimit të mbledhjes presidenti Pendarovski do të japë deklaratë/arritja e mediumeve/11:30)

Back to top button
Close
Close