Paralajmërime

MIA Paralajmërime MKD 

21 shtator 2020

21 shtator 2020

Shkup – Presidenti Pendarovski do të pranojë letrat kredenciale të ambasadorëve të rinj të Sllovenisë dhe BE-së.

– ora 11:00 – dorëzimi i letrave kredenciale nga ana e Millan Predanit, ambasador i ri i Republikës së Sllovenisë në Republikën e Maqedonisë së Veriut. (kameramanët dhe fotoreporterët në Vilën Vodno në orën 10:30)

– ora 12:00 – dorëzimi i letrave kredenciale nga ana e Dejvid Gerit, ambasador i ri i Bashkimit Evropian në Republikën e Maqedonisë së Veriut. (kameramanët dhe fotoreporterët në Vilën Vodono në orën 11:30)

Video materialet dhe fotografitë nga dorëzimi i letrave kredenciale do t’u shpërndahen mediave nga ana e pres shërbimit të Kabinetit menjëherë pas përfundimit të ngjarjeve.

Shkup – Seancë e Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut. (Salla e madhe/12:00)

Shkup – Takim i kryetarit të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut Talat Xhaferi me shefin e Delegacioit të BE-së Dejvid Ger. (Kabineti i vjetër/15:00)

Shkup – Pres konferencë e kryetarit të Qytetit të Shkupit Petre Shilegovit. (salla për takime afër Kabinetit të Kryetarit/11:00) 

___________________________________________________________________________________

**MIA njofton për vendin dhe kohën e ngjarjeve dhe nuk ndërmerr për obligim të rinjoftojë nëse ka ndryshime në afatet e paralajmëruara kohore*

Back to top button
Close
Close