Paralajmërime

MIA Paralajmërime MKD

20 shtator 2020

20 shtator 2020

Mavrovë – Stërvitje “Mavrovë 2020” në Forcave të Republikës  për mbrojtje dhe shpëtim dhe Ekipet për përgjigje të shpejtë pranë Drejtorisë për Mbrojtje dhe Shpëtim. (Autokampi Mavrovë/12:00-13:30)

Shkup – Shoqata e Prindërve të Fëmijëve me Sëmundje Endokrie – Rritja për herë të shtatë i bashkohet nismës globale për shënimin e Ditës Botërore të Ndërgjegjësimit për Rritje te Fëmijët nën moton: “Zbulimi i hershëm i rritjes së dëmtuar = shëndet për të gjithë jetën” (Sheshi “Maqedoni”, para shatërvanit  Luftëtari mbi Kalë / 11: 00)

Shkup – Festivali i 13-të PANFIZ. (para TPM, pllaja në tarracën veriperëndimore/20.00)

_______________________________________________________________

**MIA njofton për vendin dhe kohën e ngjarjeve dhe nuk ndërmerr për obligim të rinjoftojë nëse ka ndryshime në afatet e paralajmëruara kohore*

 

Back to top button
Close
Close