Paralajmërime

MIA Paralajmërime MKD

Konferencë shtypi e Odës Turistike Hotelierike të Maqedonisë. (Para Lidhjes së Odave Ekonomike të Maqedonisë/11:30)

7 prill 2020

Shkup – Konferencë shtypi e Odës Turistike Hotelierike të Maqedonisë. (Para Lidhjes së Odave Ekonomike të Maqedonisë/11:30)

Shkup – Konferencë shtypi e Sindikatës së Pavarur të Policisë. (Pas RTVM-së nga kuadrati/12:30)

_______________________________________________

***MIA njofton për vendin dhe kohën e ngjarjeve dhe nuk ndërmerr për obligim të rinjoftojë nëse ka ndryshime në afatet e paralajmëruara kohore***

Back to top button
Close
Close