Paralajmërime

MIA Paralajmërime – MKD

Shkup - Zëvendëskryeministri i Republikës së Maqedonisë së Veriut, i obliguar për luftë kundër korrupsionit dhe krimit, zhvillimit të qëndrueshëm dhe resurseve njerëzore, Lupço Nikollovski, do të mbajë brifing me gazetarët. (në ambient të hapur në klubin e deputetëve/12:00)

18 shtator 2020

Shkup – Zëvendëskryeministri i Republikës së Maqedonisë së Veriut, i obliguar për luftë kundër korrupsionit dhe krimit, zhvillimit të qëndrueshëm dhe resurseve njerëzore, Lupço Nikollovski, do të mbajë brifing me gazetarët. (në ambient të hapur në klubin e deputetëve/12:00)

Shkup – Konferencë për shtyp e ministrit të Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor, Naser Nuredini. (në ambient të hapur në terrancën në katin e 8-të në ndërtesën e MMJPH/11:00)

Shkup  Kryetari i Odës ekonomike të Maqedonisë, Branko Azeski në takim pune me ministrin e Financave, Fatmir Besimi. (oda ekonomike e Maqedonisë, salla 4 kati 5-të/10:00)

Shkup – Konferencë për Projektin “TRAINEE” dhe për përfitimet për kompanitë dhe profesionalitetet nga sektori ndërtimor, si dhe për njohjen e tregut të aftësive për EE dhe shfrytëzimin e Burimeve të ripërtërishme të energjisë (BRE). (h. “Aleksandar Pallas”/11:00, deklaratë për mediumet/11:30)

Shkup – “Ditë investuese” e Bursës, gjegjësisht dita ku personat vendorë fizikë do të mund të tregtojnë me aksione pa provizione.

Shkup – Konferencë për shtyp e Asamblesë studentore të Fakultetit ekonomik, universitetit “Shën Cirili dhe Metodi”. (në kampusin e USHCM-së, para Fakultetit ekonomik dhe monumentit të “Shën Cirilit dhe Metodit”/11:00)

Shkup – marsh protestues kundër shtrenjtimit të energjisë elektrike. (nisja nga “Çairçanja”/19:00)

_______________________________________________________________

**MIA njofton për vendin dhe kohën e ngjarjeve dhe nuk ndërmerr për obligim të rinjoftojë nëse ka ndryshime në afatet e paralajmëruara kohore*

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close